top of page

En lun og varm plate forankret i folkemusikken.

Anne Karin Kaasa fra Bygland i Setesdal nå bosatt i Kristiansand er en artist som har røttene i folkemusikken. Hun arbeider med norsk musikk/folkemusikk i ny form, gjerne med impulser utenfra. Anne Karin er kjent for sin vakre og uttrykksfulle stemme og for låter som “Gje meg handa di” og “Morgonstunda med deg”. Anne Karin har mottatt kulturpris og målpris for sine musikalske kulturinnsats.


“Eg såg deg” er blitt ei lun og varm plate forankret i folkemusikken. Kjærlighet og savn, sorg og glede. Kontraster som blir forsterket og mer synlige i julen. Det meste av stoffet er nyskrevet, men vi har også tatt med noen kjente julesanger. Vi er spesielt glade for at Benny Andersson (ABBA) og Ylva Eggehorn har gitt tillatelse til å bruke melodier med nyskrevne norske tekster.

Musikerne som medvirker er: Olav Torgeir Kopsland - dobro, Erland Dalen - perkusjon, Aslak Brimi - fele, Terje Norum - piano, trekkspill, trøorgel, Freddy Holm - autoharpe, Kai Løland - >gitarer, bass, keyboards, Åsa Hallsteinsdatter Hoel – fløyter  Reidar Svare fra Lomsk er med på gjestevokal.  Produsert av Kai Løland.

DISKOGRAFI: ”Svalande vind” (1991) ”Solefallstime” (1992) ”Barn av sommaren” med Sondre Bratland (1999) “Spor i landskap” (2010). Anne Karin har medvirket som gjestesolist på en rekke utgivelser bl.a. Secret Garden «Dawn of a new centery».
 

Klikk på bildet for å kjøpe platen hos Platekompaniet

  • w-tbird

Follow me on Twitter

bottom of page